Activiteiten in de gemeente Oldambt

Alle evenementen in de gemeente Oldambt u kunt u vindenn op de website oldambt.groningen.nl. Op deze website worden alle evenementen, theatervoorstellingen, workshops, exposities, etc vermeld. Ook kunt u uw evenement melden via het aanmeldformulier op www.uitinoldambt.nl.

Op de gemeentelijke website vindt u alleen nog de grote evenementen en o.a. de koopzondagen.
Voor eventuele activiteiten die op onze wijk betreffen worden bekend gemaakt in de rubriek activiteiten in de “Wijk en Winschoten“.

Koopzondagen
Het college van burgemeester en wethouders heeft op grond van de Verordening Winkeltijden gemeente Oldambt, de Winkeltijdenwet en rekening houdende met de ingediende verzoeken besloten onderstaande dagen aan te wijzen als de koopzon(feest)dagen van 2014 voor de plaats Winschoten.
De koopzondagen zijn alleen vastgesteld voor de plaats Winschoten.

Opgemerkt wordt dat de gemeente Oldambt niet verantwoordelijk is of kan worden gehouden voor het wel of niet open zijn van een winkel op genoemde data. Wij adviseren u zelf bij de winkels en/of winkeliersverenigingen te informeren of een winkel ook daadwerkelijk op koopzondag geopend is. Dit om teleurstellingen te voorkomen omdat in de praktijk gebleken is dat lang niet alle winkels op een koopzondag geopend zijn. Tip: een aantal winkeliers plaatst een advertentie in de dag- en weekbladen en maken zo hun openingstijden op koopzondagen bekend. Over het algemeen kan gesteld worden dat bijna alle winkels op het Posttilterrein aan de Beertsterweg, enkele winkels op het industrieterrein te Winschoten en een enkele supermarkt elke koopzondag open zijn. Veel winkeliers in het centrum van Winschoten zijn op de 2e, 9e, 10e en 12e koopzondag geopend.

U vindt genoemde data ook op de website “Uit in Oldambt”. Er zijn meer websites waar de koopzondagen van heel Nederland worden gepubliceerd. De juiste data van de koopzondagen in onze gemeente zijn altijd terug te vinden op deze website.

Shoppen in Winschoten

Shoppen in Winschoten

In een van de langste winkelstraten van Nederland, slaag je altijd. In de historische binnenstad van Winschoten vind je grote, kleine, aparte, leuke en mooie winkels. Het is gezellig shoppen in de lange Langestraat – wel 770 meter! -, Torenstraat, Engelstilstraat, Israëlplein en op de Venne. En natuurlijk in het moderne winkelcentrum ’t Rond.

De data voor de koopzondagen in het centrum zijn in 2016 van 13.00 tot 17.00 uur op:
20 maart, 29 mei, 26 juni, 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december.

 

 

    
 
   
 

 

 
 
 
 
      

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.